Hirdetés az All Hungary-nál

Egy híres amerikai üzletember egyszer azt mondta, hogy biztosan elpocsékolja a hirdetésekre költött összeg felét, csak azt nem tudja, hogy melyik felét. Mi, az All Hungary Médiacsoportnál arra törekszünk, hogy a hirdetők pénzük egyik felét se pocsékolják el. Ehhez a legjobb árakat és feltételeket kínáljuk, valamint speciális szponzori lehetőséget, kedvezményeket mind hosszú távú, mind pedig először hirdető partnereinknek. További információért a jelenlegi ajánlatokról és árakról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Magyarországról szóló, minőségi, angol nyelvű információ és a legeredményesebb hirdetések együtt járnak. Véletlen? Talán. Jó lehetőség? Mindenképpen.

Megjelenésenként

A többi modern médiacéghez hasonlóan mi is megjelenésenként kínáljuk hirdetőinknek az online reklámokat (AV). (A "megjelenés" és a "megtekintés" azt jelenti, hogy a hirdetés egyszer láthatóvá vált az oldalon.) Ez a megközelítés a legelőnyösebb azoknak, akik pontosan szeretnék tudni, hogy mennyit fizetnek hirdetésük megjelenéséért, illetve azoknak, akik szeretnék hirdetésük láthatóságát összpontosítani egy adott időtartamon belül, reklámkampányuk igényeinek megfelelően. Jelenleg kétféle nagy formátumú, standard méretű, megjelenésenként vásárolt bannert szolgálunk ki weblapjaink legtöbb oldalán: 728x90 pixel (példa) és 300x250 pixel (példa). A jobb oldalon látható "csomagokon" kívül, megjelenésenként vásárló hirdetőinknek igényeikhez alkalmazkodó médiatervet is kínálunk.

Min. rendelés Lista Ár/AV
25,000 AV Ft 6
50,000 AV Ft 5
100,000 AV Ft 3
250,000 AV Ft 2

Időtartam alapján (oldalszponzoráció)

A megjelenések árusításán kívül egy hagyományosabb, időtartam szerinti reklámlehetőséget is kínálunk korlátozott számú, havi "oldalszponzoráció" formájában. Ebben a programban egy 300x100 pixel méretű gomb (példa) jelenik meg a szponzorált weblap minden oldalán a szponzorálás időtartama alatt úgy, hogy a különböző szponzorok bannerei váltakoznak minden oldalletöltéskor.

Szponzor kategória Weblapok Lista Ár/Weblap/Hó
Bronz 1 Ft 40,000
Ezüst 2-3 Ft 30,000
Arany 4-6 Ft 25,000

Kattintásonként/Eladásonként

Néhány kiválasztott hirdetőnknek lehetőséget kínálunk arra is, hogy kattintásonként (CT) vagy akár eladásonként (CPA) fizetett kampányt rendeljenek meg. További információért a jelenlegi ajánlatokról és árakról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.További előnyök

További bónuszként egyéb megjelenéseket is biztosítunk hirdető partnereinknek azáltal, hogy említést teszünk róluk hírlevelünkben heti egy alkalommal, valamint egy "szponzorméltató cikkben" egyik weblapunkon hetente egyszer.Gyakran ismételt kérdések

K: Önök mitől jobbak a Magyarországon működő többi online idegen nyelvű kiadónál?
V: Nekünk van a legnagyobb és legelkötelezettebb olvasótáborunk, a legjobb tartalmaink, és a legjobb hirdetési megoldásaink üzleti partnereink számára.

K: A Magyarországon élő külföldiek eléréséhez miért jobb az online hirdetés az újságokban hirdetésnél?
V: Mert az egyik dolog, amely a legtöbb itt élő külföldiben közös, hogy jelen vannak az Interneten, és előnyben részesítik a hagyományos, nyomtatott sajtóval szemben.

K: És mi van ezeknek az idegen nyelvű újságoknak a weblapjaival?
V: Gyengébbek nálunk dizájn és tartalom szempontjából, kevesebb olvasójuk van, és drágábbak a hirdetések.

K: Miért adnak ki hat weblapot és nem csak egyet?
V: A magyar nyelvű médiapiacon tapasztaltakhoz hasonlóan az idegen nyelvű olvasók is egyre inkább szegmentálódnak. Ez hirdetőinknek is segít, hiszen láthatóságukat azokra a weblapokra korlátozhatják, melyek tartalma megfelel termékeiknek vagy szolgáltatásuknak, mint például ételek és borok, turizmus vagy üzleti hírek.

K: Honnan tudhatom, hogy hirdetési kampányom hatékony?
V: Minden hirdetőnknek elérést biztosítunk adszerverünkhöz, ahol figyelemmel kísérhetik a megjelenéseket, a kattintásokat és más fontos statisztikákat.

K: Nincs szükségem az idegen nyelvű olvasók elérésére. Magyar nyelvű weblapokat is kínálnak?
V: Igen! Anyavállalatunk működteti a www.euradex.net weboldalt, amely jelenleg több mint ezer magyarországi weblapot képvisel.