Weblapjaink

Néhány évvel ezelőttig az angolul beszélő, Magyarország iránt érdeklődő olvasóközönség csupán egy-két általános témájú kiadványból választhatott. Az internethasználat elterjedése miatt azonban ezek az olvasók ma már mind az egyéni ízlésüknek megfelelő hírforrást keresik. Ezért döntött úgy az All Hungary, hogy több, célzott, online kiadványt készít, és mindegyikkel kiszolgál egyet-egyet a magyarországi hírek és információk iránt érdeklődő, angolul beszélő olvasótábort alkotó demográfiai alcsoportok közül.

A tömegre szabott idegen nyelvű újság monopóliuma ugyanannyira a múlté Magyarországon, mint a hivatalos párt sajtóorgánuma.

 • Caboodle.hu

  A 2006 januárjában indított Caboodle.hu Magyarország első világszínvonalú angol nyelvű internetes portálja, amely azonnal meghatározta a standardot, amely alapján más hasonló weblapokat megítélnek. Hírek, riportok, programajánlók, olvasói fórum, ingyenes apróhirdetések és más tartalom példátlan elegyét kínálja. Szaknévsorában többezer helyi cég és szolgáltatás adatai találhatóak meg, köztük több mint 500 budapesti étteremé, amelyeket az olvasók véleményezhetnek és értékelhetnek.
  Caboodle
 • Pestiside.hu

  A díjnyertes Pestiside.hu Közép-Európa leghíresebb és leglátogatottabb angol nyelvű „alternatív” kiadványa, amelyről a Magyar Televízió, az origo.hu, a Népszabadság és a Magyar Nemzet is beszámolt. Kivételes elegyét kínálja bulvárhíreknek, politikai nézeteknek, humornak, pletykának és helyi étkezési és szórakozási tippeknek, amelynek köszönhetően hűséges helyi rajongótábort gyűjtött maga köré, és a fiatalabb és energikusabb itt élő külföldiek és turisták alapvető információforrásává vált.
  Pestiside
 • Realdeal.hu

  A 2007 decemberében indított Realdeal.hu az első napi rendszerességgel frissített, idegen nyelvű kiadvány, amely kizárólag magyar vonatkozású üzleti és ingatlanpiaci hírekkel foglalkozik. Nem egyszerűen megismétli a magyar média által közölt üzleti és gazdasági híreket, hanem rövid, informatív cikkekkel valamint hosszabb elemzésekkel segíti a külföldi üzletemberek, vállalkozók és befektetők eligazodását az ország gyakran barátságtalan üzleti környezetében. Vetélytársaival ellentétben a Realdeal nem közöl PR cikkeket sem nyíltan, sem burkolt formában. Tiszteletben tartja az etikai értékeket, így megbízható információforrás a magyar üzleti élet és ingatlanpiac iránt érdeklődő olvasók számára - valamint hasznos felület azon hirdetők számára, akik ezt az értékes olvasói réteget szeretnék megszólítani.
  Realdeal
 • Politics.hu

  Mint nevéből kitűnik, a Politics.hu a magyar politikáról szól. Elsődleges forrása hazai politikai híreknek, elemzéseknek és véleménycikkeknek angol nyelven. Míg a magyarországi idegen nyelvű sajtó általában egy hét vagy még több késéssel számol be a nemzetet érintő politikai eseményekről, a Politics.hu órákon - vagy akár perceken - belül közli azokat. Része egy rendszeresen frissített blog is - a "Political Pest" - amely azokról a színes hírekről és személyiségekről számol be, amelyek gyakran a legtöbb figyelmet kapják Magyarország változatos politikai életének szereplői közül.
  Pestiside
 • Sexiside.hu

  A Sexiside.hu a Pestiside.hu testvéroldala és az első magyarországi erotikus weblap, amely „gondolkodó embereknek” készül. Más angol nyelvű, magyarországi erotikus weblapokkal ellentétben - amelyek többnyire csak pornóképeket és linkeket közölnek - a Sexiside rendszeresen frissített szex hírekkel szolgál Magyarországról, valamint átfogó útmutatót és más információkat kínál kalandvágyó turistáknak és itt élő külföldieknek. Tökéletes hirdetési felület az erotikus iparágban tevékenykedőknek, a topless bároktól az escort cégekig.
  Sexiside